Home  Bodycom  Boeken  Video's  Communicatie  Lichaamstaal  Management  Emotie  Baby's  Leren  Cultuurverschil  Situatie  Persoonlijk  Clusters  Liefde  FAQ  Advies  Links  Contact  

 


bol.com Partner

Andere boeken over lichaamstaal


Lees alles over lichaamstaal in
het boek van lichaamstaalexpert
Frank van Marwijk

Bestel het boek LICHAAMSTAAL bij
bol.com of Managementboek.nl
Boeken van Ed Nissink

Waar kan ik nog meer vinden over lichaamstaal?
Door goed te luisteren naar wat mensen zeggen en te weten waar je op kunt letten, leer je ze beter kennen. Dat kan heel handig zijn in allerlei situaties: privé, op het werk, in relaties enzovoort. Je leert gemakkelijker en sneller door praatjes heen te prikken en bent minder snel voor de gek te houden, omdat je leert letten op woorden en uitdrukkingen als 'maar' en 'het is niet dat ik...' De auteur Ed Nissink heeft verschillende boeken geschreven over dit soort verborgen aspecten van de communicatie. Ook schreef hij een boekje over lichaamstaal en over aanraking. Op deze pagina vind je een overzicht van de boeken van Ed Nissink.

Meer boeken over lichaamstaal kun je vinden op deze pagina

Kijk ook eens op de website van Ed Nissink: ednissink.nlRaak me eens aan
energetische communicatie
Ed Nissink
Uitgeverij Ankh Hermes
Deventer 2003
ISBN 9789020282924 Bestellen bij Bol.com

Sommige stromingen willen ons doen geloven dat het werken met energie is voorbehouden aan ingewijden. Niets is minder waar: iedereen kan werken met energie. Met behulp van de oefeningen in dit boek kun je op een zeer eenvoudige en effectieve manier leren omgaan met de energie van jezelf en anderen.


Je bent sprekend je lichaam
Lichaamstaal herkennen en interpreteren
Ed Nissink
Uitgeverij Ankh-Hermes
Deventer 2002
ISBN 90-2026-031-6

Door middel van hun lichaam, kleding en omgeving vertellen mensen praktisch alles over zichzelf, hun behoefte, ideeen en voorkeuren. Geen wetenschappelijke verhandeling maar een plezierige en praktische methode om snel en gemakkelijk de bedoelingen van mensen te doorgronden.


Het is voor je eigen bestwil
De verborgen bedoelingen herkennen
Ed Nissink
Uitgeverij Ankh-Hermes
Deventer 2001
ISBN 90-2026-028-6

Door te weten op welk gedrag je kunt letten en hoe je dit kunt interpreteren, vergroot je zienderogen je mensenkennis. Je begrijpt dan beter waarom mensen zich op bepaalde manieren gedragen, kunt moeiteloos door verborgen bedoelingen heen prikken en daar je voordeel mee doen.


Ergens mag ik je wel
verborgen boodschappen in onze communicatie
Ed Nissink
Uitgeverij Ankh-Hermes
Deventer 2000
ISBN 90-2026-021-9

Door tussen de regels door te luisteren, kunnen we de verborgen boodschappen in communicatie ontdekken. Suggestief en manipulatief taalgebruik, tegenstellingen, ontkenningen, stopwoordjes, eufemismen et cetera leren ons de verborgen agenda's van onze gesprekspartners kennen.


Je ouders op je schouders
de relatie herzien
Ed Nissink
Uitgeverij Ankh-Hermes
Deventer 2002
ISBN 90-2026-036-7

Leer op een mooie, humorvolle manier los te komen van destructieve en beperkende banden met je ouders en een band op basis van rust, vrede en gelijkwaardigheid met ze te ontwikkelen. Door je negatieve gevoelens onder de loep te nemen, kun je al snel komen tot acceptatie van jezelf, je leven en uiteindelijk ook van je opvoeding.


Wat maak ik van mijn leven?
van slachtofferbewustzijn naar innerlijke vrijheid
Ed Nissink
Uitgeverij Ankh-Hermes
Deventer 2002
ISBN 90-2020-804-7

Vaak houdt je je bewust of onbewust vast aan allerlei normen en conventies, waar je eigenlijk niet achter staat. Of je gedraagt je zoals anderen vinden dat je je zou moeten gedragen, zonder het zelf echt te willen. Er overkomt je van alles, waardoor je het gevoel hebt geleefd te worden. Je bent 'slachtoffer' van de omstandigheden. Je kunt je van dit slachtoffergevoel bevrijden, als je tenminste de confrontatie met jezelf niet uit de weg gaat. Je moet bereid zijn de oorzaak voor je moeilijkheden in de eerste plaats bij jezelf te zoeken en ze zien als mogelijkheden om te groeien.


Buigen uit vrije wil
Conflicthantering met mentale aikido
Ed Nissink
Uitgeverij Ankh-Hermes
Deventer 2004 ISBN 9789020260564

Maak van je tegenstander een medestander en ontdek hoe je iedereen voor je kunt winnen. Met slechts een klein beetje oefening en de kennis uit dit boek ben je snel en eenvoudig in staat om te veranderen: van een slachtoffer van anderen en van de omstandigheden, in iemand die het leven creëert op de manier zoals zij of hij dat zelf wil.


Authenticiteit
Het pad naar jezelf
Ed Nissink
Uitgeverij Ankh-Hermes
Deventer 2007 ISBN 9789020202007

Welkom in de nieuwe tijd ... De maskers vallen af, conflicten worden scherper en duidelijker, verborgen motivaties zijn steeds moeilijker te hanteren. Veel mensen hebben het moeilijk met deze ontwikkeling. Het komt er nu op aan te ontdekken wie je werkelijk bent en hoe je het leven kunt leiden waarvoor je op aarde bent gekomen.


En dat is dan je familie
De relatie die nooit eindigt
Ed Nissink
Uitgeverij Ankh-Hermes
Deventer 2004 ISBN 9789020260526

We zoeken onze familieleden telkens opnieuw op in ons werk en in onze relaties met andere mensen. Collega's, partners, vrienden, kennissen en buren blijken bij nauwkeurige waarneming meer te zijn dan mensen die we gaandeweg en zonder echte invloed van onze kant in onze omgeving hebben verzameld. .


Communicatiespel
Boek met kaarten in doos
Ed Nissink
Uitgeverij Ankh-Hermes
Deventer 2003 ISBN 9789020260465

Trek een kaart of leg een patroon van kaarten, en leer spelenderwijs de communicatie van jezelf met anderen kennen en doorgronden. Met behulp van het communicatiespel leer je op speelse wijze de verborgen boodschappen in communicatie kennen en duiden. Je leert niet alleen de verschillende aspecten van communicatie beter kennen, maar ook je eigen communicatie wordt effectiever.


Geen poot om op te staan
wijze lessen van een anti-meester
Ed Nissink
Uitgeverij Ankh-Hermes
Deventer 2004 ISBN 9789020283419

Wanneer Mike Westers op één dag baan en vriendin kwijtraakt, stort zijn wereld in. Proberend weer grip op zijn leven te krijgen, ontmoet hij Kim, een meester in aikido, die bereid is hem te helpen. Kim zet hem op het verkeerde been en vernedert hem. Mike ontdekt dat de 'waarheden' waaraan hij zich vastklampte, schijnzekerheden zijn, waar de meester moeiteloos doorheen prikt.

Andere boeken over lichaamstaal.Andere boeken over lichaamstaal

Terug naar Index


Boeken op onderwerp:
Ed Nissink
communicatie
leven
aikido
lichaamstaal
geluk
succes
liefde
zingeving
relativeren
mensenkennis
psychologie


Ademhaling
Ed Nissink schreef op deze site
een artikel over lichaamstaal en ademhaling.

Lichaamstaal bij baby's
Lichaamstaal bij baby's
Kan een baby praten? Ontdek dit en nog veel meer in het succesvolle boek Lichaamstaal bij baby's van Frank van Marwijk.

Meer informatie
Hier bestellen.
Nieuwe pagina's:
Lichaamstaal in het onderwijs
Complimenten in relaties
Persoonlijke lichaamstaal
Combinaties van lichaamssignalen
Ruzie maken
Expressiespel
Schaduwen lezen?
Ogentest
Gedachtenlezen?
Ik weet het niet...

Laatste artikelen:
Evenwicht werk en privé
Flexibel doelen stellen
Grip op emoties
Representatief overkomen
Urgent en belangrijk
Les in mensenkennis
Verspillingen voorkomen
Sprakeloze aansturing
Speelse complimenten
Hoe gemiddeld ben je?
Nieuwjaarsconference
Geslaagde voornemens
Meer structuur

Meer artikelen van
Frank van Marwijk