headerphoto


 Complimenten - home  Complimenten - intro  Complimentenboek  Complimentenkalender  Complimentenkaart  Gastenboek  Compliment in de media  Reacties en recensies  Complimentendag  Complimenten kunst  Complimenten moeilijk?  Complimenten relaties  Compliment - levensstijl  Twaalf complimenten  Complimentencultuur  Complimenten krijgen  Geloofwaardige pluimen  Zelf waardering krijgen  Gewaardeerd worden  Goed leren luisteren  Complimenten op straat  Complimentenlied  Validation  Complimenten links  Frank van Marwijk  Hans Poortvliet  Boekwinkels  Cadeautip
 


bol.com Partner


Het groot complimentenboek  Bekijk de preview
Op 4 januari 2013 verscheen de tweede druk van Het groot complimentenboek van Frank van Marwijk en Hans Poortvliet.

Het boek kreeg veel aandacht in de media (Lees hier) en ontving positieve recensies en reacties van lezers (Lees hier).

Bestel dit boek bij Bol.com of Managementboek.nlNationaleComplimentendag.nl


Elk jaar op 1 maart is het de Nationale Complimentendag. Op deze site kun je daar alles over vinden. Er wordt uitgelegd wat het doel is van deze dag, je kunt er een poster downloaden en je kunt er een complimenten-certificaat downloaden.


Complimentendag.be


Op complimentendag wordt ook heel België uitgenodigd om elkaar massaal eerlijke complimentjes te geven. In 2011 besloot CHANGE think positive om Complimentendag te laten samenvallen met de Nederlandse, en dit op 1 maart.


WorldComplimentDay.com


In navolging van de Nationale Complimentendagen in onder andere Nederland en België nam Hans Poortvliet het initiatief tot de ontwikkeling van een Wereld Complimentendag. Je kunt je anmelden als ambassadeur voor World Compliment Day


Complimenten.startpagina.nl


Op deze pagina's vind je een duidelijk overzicht van links naar websites over complimenten, onderverdeeld in herkenbare rubrieken. Deze pagina is hét vertrekpunt in je zoektocht naar waardering.


Waarderingsmanagement.nl


Waarderingsmanagement.nl is het eerste full service bureau in Nederland dat zich expliciet bezighoudt met de praktische ontwikkeling en implementatie van waarderingsmanagement:'s werelds meest onderschatte én (kost) effectieve managementinstrument!


Complimenten.hyves.nl


Hyves is een community waar je met je vrienden een en ander kunt uitwisselen over verschillende onderwerpen. De complimenten.hyves is gespecialiseerd in complimenten. Je kunt er complimenten spelletjes doen en pols over complimenten invullen. En natuurlijk kun je er van gedachte wisselen over hoe jij complimenten gebruikt.


Facebook.com/complimenten


De sociale media zijn een geweldig goed medium om complimenten uit te wisselen. Daarom konden we natuurlijk ook niet op facebook ontbreken. Op deze facebook-pagina kun je vriend of abonnee worden en houden wij je op de hoogte van de laatste nieuwtjes over Het groot complimentenboek.


Twitter: @complimenten


En als we het over sociale media hebben, mag Twitter natuurlijk niet ontbreken. Wist je dat #complimentendag de laatste jaren steeds trending topic is op 1 maart? Volg @complimenten voor algemene informatie. Volg Frank van Marwijk op @lichaamstaal en Hans Poortvliet op @waardeermeer.


NationaleComplimentensite.nl


Wil je wel eens aan de slag met complimenten? Dan kan dat op de NationaleComplimentensite.nl. Op deze site kun je complimentjes aan anderen posten. Dit kan daar het hele jaar door, dus wat houdt je tegen?


Een momentje voor een complimentje


De mate van getoonde waardering voor de gedane inspanningen blijkt voor zowel werknemers als vrijwilligers keer op keer motivator nummer 1 te zijn. Wil je iemand eens bijzonder verrassen of in het zonnetjes zetten? Kijk dan eens op deze site.


Lichaamstaal.nl


Een compliment kun je uitspreken, maar er zijn nog vele andere manieren op je waardering te laten blijken. Op Lichaamstaal.nl staat de non-verbale communicatie centraal. Is het niet zo dat je met lichaamstaal je gevoelens van waardering nog het best en meest geloofwaardig uitdrukt?

tekst: Frank van Marwijk.
© Bodycom Lichaamscommunicatie


Meer informatie

Als je belangstelling hebt voor een presentatie over het toepassen van complimenten binnen je bedrijf of vereniging dan geven wij daar graag meer informatie over.

Frank van Marwijk
www.lichaamstaal.nl
E:
T:: 06 - 160 24 219
Hans Poortvliet
www.waarderingsmanagement.nl
E:
T: 06 - 502 06 297

    

Vorige pagina Volgende pagina


Boeken op onderwerp:
compliment
complimenten
waardering
waarderend onderzoeken
luisteren

Nieuw!!
Doe niet zo moeilijk
De kunst van het relativeren
Doe niet zo moeilijk - de kunst van het relativeren

Dit nieuwe boek van Frank van Marwijk is nu alvast te reserveren.

Reserveren bij:
Managementboek.nl
Bol.com

Meer over relativeren