headerphoto


 Complimenten - home  Complimenten - intro  Complimentenboek  Complimentenkalender  Complimentenkaart  Gastenboek  Compliment in de media  Reacties en recensies  Complimentendag  Complimenten kunst  Complimenten moeilijk?  Complimenten relaties  Compliment - levensstijl  Twaalf complimenten  Complimentencultuur  Complimenten krijgen  Geloofwaardige pluimen  Zelf waardering krijgen  Gewaardeerd worden  Goed leren luisteren  Complimenten op straat  Complimentenlied  Validation  Complimenten links  Frank van Marwijk  Hans Poortvliet  Boekwinkels  Cadeautip
 


bol.com Partner


Jippie, hij is er weer!

Het groot complimentenboek



  Bekijk de preview
We laten je met trots weten dat er (na herhaalde verzoeken) op 11 juli 2017 een geheel vernieuwde druk van Het groot complimentenboek is verschenen.

Het boek kreeg veel aandacht in de media (Lees hier) en ontving positieve recensies en reacties van lezers (Lees hier).

Bestel dit boek bij Bol.com of Managementboek.nl

Het groot complimentenboek


Deze website hebben Frank van Marwijk en Hans Poortvliet gemaakt bij het verschijnen van Het groot complimentenboek.

Je kunt op deze website het laatste nieuws over het boek lezen. Maar behalve dat geven we hier ook veel informatie over complimenten en waardering.

Waarom zijn conplimenten zo belangrijk? Waarom is het moeilijk om complimenten te geven en ontvangen. En natuurlijk: hoe kun je het best een compliment geven? Als je daar nog meer over wilt ontdekken en tips wilt over het toepassen van waardering, thuis en op het werk, verwijzen we je naar ons uitgebreide boek. Deze site geeft alvast een impressie.

Vergroot je opmerkzaamheid
Het bezig zijn met complimenten, maakt je opmerkzamer van het goede om je heen. Dat hebben wij bijzonder goed gemerkt tijdens het schrijven van Het groot complimentenboek. Met andere woorden: als je er een gewoonte van maakt om veel complimenten te geven, ga je ook meer goeds om je heen zien. En dat alleen al geeft ook jezelf een goed gevoel.

Meer complimenten ontvangen
Wat ook een bijzondere ervaring was, was dat wanneer wij spraken over het aankomende complimentenboek, we ook meteen veel complimenten kregen van de mensen om ons heen. Natuurlijk twijfelde we soms wel wat over de waarde van deze lofprijzingen. Gaven deze mensen die complimenten nu omdat ze echt iets waardeerden, of alleen omdat we toevallig een boek over complimenten aan het schrijven waren? Bovendien spraken deze mensen hun waardering uit over iets wat zij en ook wijzelf nog niet hadden gezien - het boek. Het voelt toch ook wel vreemd om complimenten te ontvangen voor iets waarvan je zelf het resultaat nog niet hebt gezien.

Gedeelde trots
En zo stapten we bijna zelf in de valkuilen die we in het boek beschrijven: dat mensen snel geneigd zijn de positieve woorden van anderen in twijfel te trekken. De complimenten die we kregen waren wel degelijk gemeend. De mensen spraken hun waardering uit over de positieve verwachting en onze intentie. Het feit dat wij aandacht gaven aan complimenten, beschouwden ze als prijzenswaardig. Het was bovendien een morele ondersteuning. Wij danken graag iedereen voor alle waarderingsuitingen die we in de aanloop van het boek mochten ontvangen. Nu zijn de boeken binnen; we zijn er geweldig trots op en willen dit gevoel graag met je delen. We wensen je veel leesplezier op deze site, in Het groot complimentenboek.

Lees de recensies

Het groot complimentenboek

Het is heerlijk als iemand je laat weten dat je er goed uitziet, dat je een bijzondere prestatie hebt geleverd of dat je veel voor hem of haar betekent. Complimenten zijn altijd welkom, maar waarom zijn we er dan zo zuinig mee? Ontdek hoe je thuis en op het werk mensen kunt waarderen met originele, oprechte complimenten.

Hoe geef je een goed compliment? Welke valkuilen moet je vermijden bij het geven van complimenten? Hoe neem je complimenten in ontvangst? Geen vraag blijft onbeantwoord in dit veelzijdige boek. Ontdek de kracht van waardering en maak van complimenteren je tweede natuur.

De bekende lichaamstaaldeskundige Frank van Marwijk (auteur van de bestseller Manipuleren kun je leren) en waarderingsexpert Hans Poortvliet hebben samen een uniek en prachtig vormgegeven boek geschreven over een van de meest onderschatte aspecten van de menselijke psychologie.

Bestellen:
Bij Bol.com
Bij Managementboek.nl



tekst: Frank van Marwijk.
© Bodycom Lichaamscommunicatie


Meer informatie

Als je belangstelling hebt voor een presentatie over het toepassen van complimenten binnen je bedrijf of vereniging dan geven wij daar graag meer informatie over.

Frank van Marwijk
www.lichaamstaal.nl
E:
T:: 06 - 160 24 219
Hans Poortvliet
www.waarderingsmanagement.nl
E:
T: 06 - 502 06 297

    

Vorige pagina Volgende pagina


Boeken op onderwerp:
compliment
complimenten
waardering
waarderend onderzoeken
luisteren





Nieuw!!
Doe niet zo moeilijk
De kunst van het relativeren
Doe niet zo moeilijk - de kunst van het relativeren

Dit nieuwe boek van Frank van Marwijk is nu alvast te reserveren.

Reserveren bij:
Managementboek.nl
Bol.com

Meer over relativeren